Gyengénlátó változat

BalaZone-ról

BalaZone-ról

Az összefogás érdekében létrehoztuk a BalaZone védjegyet, amely összefogja a Balaton környéki szolgáltatókat. A védjegy nem titkolt célja, hogy a tó körüli szolgáltatásokat összehangolja és a színvonalát fokozatosan javítsa. Ez nem azt jelenti, hogy mindenhol luxuséttermeket és szállodákat szeretnénk, hanem azt, hogy az adott kategóriákon belül az ügyfélközpontú gondolkodás és vendéglátói szemlélet uralkodjon. Amíg ez nem rutinszerű és nem a szolgáltatók saját személyiségéből adódik, addig nem fogműködni.

A védjegy keretein belül mi nem kényszeríteni kívánjuk a tagokat, csupán támogatást kívánunk nekik nyújtani ahhoz, hogy valóban vendégszerető nemzetkénttartsanak minket számon a nagyvilágban. Ezáltal a turisták többet, gyakrabban látogathatnak el hozzánk, így gyarapíthatják bevételeinket is. A regisztrált BalaZone tagok között megtalálhatóak a vendéglátó egységek, szálláshelyek, utazási irodák, látnivalók és nevezetességek üzemeltetői, szórakoztató,wellnesst és rekreációt, közlekedést, aktív kikapcsolódást, valamint programszervezést nyújtó vállalkozások és a falusi turizmust kiegészítő szolgáltatók is.

Az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy az eddigi „rossz idő esetén nincs Balaton” turista hozzáállást megváltoztassa. Színesítia programlehetőségeket. A közös arculatnak köszönhetően a régió ismertségét növeli. Formálja a Balaton egysíkú arculatát, kibontakoztatja a tókörüli településekben rejlő hatalmas lehetőségeket. Egyfajta gyöngyszemekként ábrázolva hagyományosértékeinket. 

BalaZone reklámfilm

 

Felhasználóinkért

A BalaZone.hu oldalról azonnal töröljük azokat a szolgáltatókat akikre felhasználóinktól több panasz is érkezik. Így kívánjuk biztosítani, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen a Balaton, rossz időben is.

« vissza