Gyengénlátó változat

Információ

Hitvallásunk:
„Nem titkoljuk, hogy a BalaZone védjegy életre
hívásakor a legnagyobb motiváció az volt, hogy
tovább építsük azt az ügyfélközpontú szemléletet,
amit szüleinktől, nagyszüleinktől kaptunk.
Ők megtanítottak bennünket arra, hogy a
vendéglátás milyen különleges szakma. Ha
jól csinálja az ember, akkor ezzel boldog
arcokat varázsol maga köré. Mi pedig
szeretnénk egy boldogabb Magyarországban
élni. Ezért szeretnénk együtt folytatni
a megkezdett utat és az őseink kitartó
munkájához hasonlóan küzdeni az elégedett
vendégekért. Ehhez a szemléletváltáshoz
keresünk további vállalkozókedvű
szolgáltatókat. Hiszünk benne,
hogy sokak együttműködésével,
ez is lehetséges.”
Hampuk Zoltán
a BalaZone védjegy
alapítója
SimplyZone Kft.Hitvallásunk:

Az összefogás érdekében létrehoztuk a BalaZone védjegyet, amely összefogja a Balaton környéki szolgáltatókat. A védjegy nem titkolt célja, hogy a tó körüli szolgáltatásokat összehangolja és a színvonalát fokozatosan javítsa. Ez nem azt jelenti, hogy mindenhol luxuséttermeket és szállodákat szeretnénk, hanem azt, hogy az adott kategóriákon belül az ügyfélközpontú gondolkodás és vendéglátói szemlélet uralkodjon. Amíg ez nem rutinszerű és nem a szolgáltatók saját személyiségéből adódik, addig nem fogműködni.


A védjegy keretein belül mi nem kényszeríteni kívánjuk a tagokat, csupán támogatást kívánunk nekik nyújtani ahhoz, hogy valóban vendégszerető nemzetkénttartsanak minket számon a nagyvilágban. Ezáltal a turisták többet, gyakrabban látogathatnak el hozzánk, így gyarapíthatják bevételeinket is. A regisztrált BalaZone tagok között megtalálhatóak a vendéglátó egységek, szálláshelyek, utazási irodák, látnivalók és nevezetességek üzemeltetői, szórakoztató,wellnesst és rekreációt, közlekedést, aktív kikapcsolódást, valamint programszervezést nyújtó vállalkozások és a falusi turizmust kiegészítő szolgáltatók is.

 

Az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy az eddigi „rossz idő esetén nincs Balaton” turista hozzáállást megváltoztassa. Színesítia programlehetőségeket. A közös arculatnak köszönhetően a régió ismertségét növeli. Formálja a Balaton egysíkú arculatát, kibontakoztatja a tókörüli településekben rejlő hatalmas lehetőségeket. Egyfajta gyöngyszemekként ábrázolva hagyományosértékeinket. 

A BalaZone.hu oldalról azonnal töröljük azokat a szolgáltatókat akikre felhasználóinktól több panasz is érkezik. Így kívánjuk biztosítani, hogy Önnek a legkényelmesebb legyen a Balaton, rossz időben is.

 

Tudjon meg még többet a BalaZone védjegyről elérhetőségeinken:

F: Facebook.com/BalaZone

W: www.balazone.hu

E: info@balazone.hu (on-line ügyfélszolgálat)

M: +36 20 344 44 16

A BalaZone tulajdonosa a SimplyZone Kft.

 

Köszönjük, hogy programunk amellyel szeretnénk a balatoni régió gazdasági életének növekedését elősegíteni támogatókra talált. Mindent megteszünk azért, hogy projektünk további sikereket érjen el. Ha Ön is ismer egy jó helyet ahol szívesen kapcsolódna ki rossz idő esetén is, kérjük ajánlja nekünk, hogy felkereshessük. 

A Balazone.hu oldal a Simplyzone Kft. megbízásából készült. A több nyelvű, dinamikus, integrált, CMS rendszerű, gyengénlátó felhasználók számára is elérhető oldal a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával jött létre a LEADER program keretében.